• ΟΛΥΝΘΟΣ & ΕΛΙΑ

    ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

  • ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ

    ΑΠΛΟΧΕΡΑ Η ΦΥΣΗ

Ελιές Αλμάδες Χαλκιδικής

 

Μαύρες ελιές Χαλκιδικής - Αλμάδες

  

Η ποικιλία “Χονδροελιά Χαλκιδικής” είναι παγκοσμίως γνωστή για τον χοντρό γεμάτο, ζουμερό καρπό της.

Γι' αυτό θεωρείται κορυφαία βρώσιμη, επιτραπέζια ελιά.

 Η ονομασία “αλμάδες” οφείλεται στην φυσική επεξεργασία της, με μοναδικό συστατικό το αλάτι, χωρίς πρόσθετα χημικά συντηρητικά.

Oι Αλμάδες συλλέγονται αφού ωριμάσουν επάνω στα δένδρα και αποκτήσουν το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα.

Ο καρπός μετά την φυσική επεξεργασία με την προσθήκη μόνο αλατιού, αποκτά την λεπτή φλούδα και την φρουτώδη γεύση, που τις κάνει μοναδικές.

 

 

Διάθεση σε συσκευασία

 

Μεταλλικό Δοχείο

 Βάρος: 12Kg

Vacum

  Βάρος: 250gr/ 500gr/ 5Kg

Γυάλινο Βαζάκι

  Βάρος: 200gr

Το γυάλινο βαζάκι περιέχει ηλιέλαιο και ελαιόλαδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σαλάτα.